Как да ни откриете                        

Адрес: 1415 София                                                                                                                                                  бул. Околовръстен път 64

                                                            Продажба Мотоциклети

Работно време:                                                 Моб: +359 879 396 331

Oт понеделник до петък                                Email: sales3@sofcompany-ltd.com

10:00 – 18:30

Събота – 10:00 – 17:30

Неделя – почивен ден

    

Екипировка

Моб.: +359 888 172 777 / +359 882 274 596

Email: info@sofcompany-ltd.com

 

Части и аксесоари

Моб.: +359 895 554 511 / +359 882 172 289 / +359 882 335 993

Email: parts1@sofcompany-ltd.com

Email: parts2@sofcompany-ltd.com

Email: ivan@sofcompany-ltd.com

 

Сервиз

Моб.: +359 882 168 150

Email: service@sofcompany-ltd.com  

 

Офис

Моб.: +359 882 033 085

Моб.: +359 882 828 786

Email: office2@sofcompany-ltd.com

Email: office3@sofcompany-ltd.com

За връзка с нашия екип

Форма за контакт

Съгласявам се с обработването, съхранението и използването на предоставената от мен информация

Често задавани въпроси

Как да се регистрирам?

За да имате потребителски профил в нашия сайт, трябва да попълните онлайн форма за регистрация. Данните включват име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка. По желание можете да въведете и данни за издаване на фактура. След като се регистрирате, ще получите автоматичен имейл с копие от данните, които сте въвели. Можете да ги промените по всяко време, като влезете в профила си, коригирате информацията и натиснете бутон ПРОМЕНИ. Потребителският профил Ви дава възможност да маркирате желани продукти, да разглеждате направените поръчки и да проверявате техния статус. Важно е да знаете, че данните, които ни предоставяте при регистрация, са конфиденциални и не могат да бъдат използвани с комерсиална цел.

Как да променя данните си?

Ако желаете да промените данните, които сте въвели при регистрация, влезте в потребителския си профил, коригирайте информацията и натиснете бутон ПРОМЕНИ.

Не мога да вляза в профила си. Какво да правя?

Данните на Вашия профил се съдържат в автоматичното потвърждение, което сте получили по имейл непосредствено след регистрация. Ако не сте го запазили и не помните своята парола, можете да получите нова, като въведете потребителското си име или имейл и натиснете „Забравена парола“. В случай че и това не помогне, не се колебайте да се свържете с нас на имейл адрес support@edimotocenter.com.

Как да направя поръчка?

Пазаруването в електронния ни магазин се извършва по два начина:

1) С регистрация.

За да пазарувате чрез потребителския си профил, трябва да попълните онлайн форма за регистрация. Данните включват име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка. По желание можете да въведете и данни за издаване на фактура. Потребителският профил Ви дава възможност да маркирате желани продукти, да разглеждате направените поръчки и да проверявате техния статус. Важно е да знаете, че данните, които ни предоставяте при регистрация, са конфиденциални и не могат да бъдат използвани с комерсиална цел.

2) Без регистрация.

За да направите поръчка без регистрация, трябва да попълните онлайн форма за доставка. Данните включват име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер и пощенски адрес. По желание се въвеждат и данни за издаване на фактура.

Как да избера части/аксесоари за своята машина?

Потърсете модела на своята машина и разгледайте секцията “Свързани продукти”.

Ако там не намирате желания продукт, прегледайте онлайн каталозите на производителите, които сме оторизирани да представяме. Открийте продуктовия код на търсения артикул и го копирайте в полето за търсене.

Модулът ще Ви отведе в ценовата листа на Части & Аксесоари, където е описана пълната продуктова гама на съответните категории. Можете да направите поръчка директно оттук. Ако Ви е нужен продукт, който не се поддържа в наличност, ще Ви го доставим по заявка.

В случай че не се ориентирате или не разбирате съдържанието на каталозите, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 816 80 84 или 0895 554 511.

Не намирам продукта, който търся. Можете ли да го доставите по заявка?

Ако не намирате желания продукт в нашия магазин, прегледайте онлайн каталозите на производителите, които сме оторизирани да представяме. Открийте продуктовия код на търсения артикул и го копирайте в полето за търсене.

Модулът ще Ви отведе в ценовата листа на Части & Аксесоари, където е описана пълната продуктова гама на съответните категории. Можете да направите поръчка директно оттук. Ако Ви е нужен продукт, който не се поддържа в наличност, ще Ви го доставим по заявка.

Ако и това не помогне, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 816 80 84 или 0895 554 511.

Как да платя?

Можете да изберете между 2 начина на заплащане – банков превод и наложен платеж.

Какво е промо код и как се използва?

Промо кодът е комбинация от букви и цифри, която Ви дава право на извънредна отстъпка при онлайн пазаруване. Условията на валидност при всеки код са различни. За повече информация следете нашата фейсбук страница и търсете скритите жокери в онлайн магазина.

Ако вече разполагате с код за отстъпка, побързайте да го използвате! За целта го копирайте в полето за промо код и натиснете бутона за потвърждение. Отстъпката ще се отрази автоматично при калкулиране на крайната сума.

Как да коригирам направената поръчка?

Възможностите са няколко:

1) В рамките на 1 час от потвърждаване на поръчката можете да я анулирате. За целта през потребителския си профил влезте в секция “История на поръчките” и изберете ОТКАЗ. След това заявете нова поръчка с коректните данни.

2) Ако сте пропуснали този срок, но продуктите все още не са изпратени по куриер, побързайте да свържете с нас на тел. 02 816 80 86.

3) Ако поръчаните продукти са напуснали нашия склад, имате още една възможност: в деня на доставката ще получите sms от куриерска фирма Спиди с данни за доставката и инструкции за промяна на посочения адрес.

Как да отменя направената поръчка?

До 1 час след потвърждаване на поръчката можете да я анулирате. За целта през потребителския си профил влезте в секция “История на поръчките” и изберете ОТКАЗ. Ако поръчката е направена без регистрация, позвънете на 02 816 80 86.

В случай че заявените продукти вече са напуснали нашия склад, поръчката не може да бъде отменена. След получаване на пратката обаче можете да я върнете в магазин ЕДИмотоцентър на адрес: Софкъмпани ООД, 1415 София, бул. Околовръстен път 64. Условията за връщане можете да прочетете в секция „Мога ли да върна закупен продукт?“

Как да следя статуса на своята поръчка?

След финализиране на поръчката ще получите автоматичен имейл за потвърждение, който ще съдържа уникалния номер на Вашата заявка. Ако сте регистриран потребител, с този номер можете да следите статуса на своята поръчка в реално време. За целта през потребителския си профил влезте в секция “История на поръчките”. (схема)

Независимо дали имате регистрация, ние ще Ви уведомяваме с имейл при всяка промяна на статуса на поръчката до момента, в който пратката напусне нашия склад. Тогава ще Ви изпратим номер на товарителница, по който ще можете да следите движението й чрез сайта на куриерската фирма.

Как са опаковани продуктите?

Всички продукти се доставят в оригиналната опаковка на съответния производител и пътуват в транспортната опаковка на куриерската фирма.

Колко струва доставката?

При поръчки на стойност над 200 лв. доставката е напълно безплатна. Във всички останали случаи цената е 6 лв. Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, считано от датата на получаване на заявката.

Какви са сроковете за доставка?

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, считано от датата на изпращане на заявката. Доставки се извършват от понеделник до петък между 10:00 и 17:00 часа . Условията за доставка с фиксиран час се определят от куриерската фирма. Заявките, изпратени след 12:00 часа, се обработват на следващия работен ден. Заявките, изпратени в събота и неделя, се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Мога ли да върна закупен продукт?

Разбира се. На рекламация подлежат всички стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в съпътстващите ги сертификати. Имате право да направите рекламация и при констатирани производствени или транспортни дефекти, липсващи елементи или несъответствия със заявените в поръчката параметри (артикул, модел, цвят, размер). Рекламации се предявяват на имейл адрес returns@edimotocenter.com или на място в магазин ЕДИмотоцентър на адрес: Софкъмпани ООД, 1415 София, бул. Околовръстен път 64. Условие за приемане на рекламация (освен в случай на производствен или транспортен дефект) е стоката да е в ненарушен търговски вид, в оригиналната си опаковка и със запазен в цялост етикет. Задължително е да представите и получения касов бон. При предявяване на рекламация нашите служители ще ви предложат да изберете между две възможности за компенсация: замяна на получената стока с нова на същата или друга стойност (съответно – срещу доплащане или възстановяване на разликата). Може да върнете стоката за рекламация в 14 дневен срок.Достатъчно е преди изтичане на този срок да изпратите стоката в магазин ЕДИмотоцентър на адрес: Софкъмпани ООД, 1415 София, бул. Околовръстен път 64. е да знаете, че правото на връщане на закупена стока не може да се упражни, ако тя спада към една от следните категории: Бельо, Части, Борса.

Как да разгледам предишните си поръчки?

Ако сте регистриран потребител, можете да разгледате всички поръчки, направени през потребителския Ви профил, в секция “История на поръчките”.

Къде е моята пратка?

След финализиране на поръчката запазете уникалния номер на своята заявка, който се съдържа в автоматичния имейл за потвърждение. Ако сте регистриран потребител, с този номер можете да следите статуса й в реално време. За целта през потребителския си профил влезте в секция “История на поръчките”. Независимо дали имате регистрация, или не, ние ще Ви уведомим с имейл при всяка промяна на статуса на поръчката, до момента, в който пратката напусне нашия склад. Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, считано от датата на получаване на заявката. Доставки се извършват от понеделник до петък между 10:00 и 17:00 часа. Заявките, изпратени след 12:00 часа, се обработват на следващия работен ден. Заявките, изпратени в събота и неделя, се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в събота и неделя, както и на официални празници.

Получих грешен/дефектен продукт. Какво да правя?

На рекламация подлежат всички стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в съпътстващите ги сертификати. Имате право да направите рекламация и при констатирани производствени или транспортни дефекти, липсващи елементи или несъответствия със заявените в поръчката параметри (артикул, модел, цвят, размер).

Рекламации се предявяват на имейл адрес returns@edimotocenter.com или на място в магазин ЕДИмотоцентър на адрес: Софкъмпани ООД, 1415 София, бул. Околовръстен път 64. Условие за приемане на рекламация (освен в случай на производствен или транспортен дефект) е стоката да е в ненарушен търговски вид, в оригиналната си опаковка и със запазен в цялост етикет. Задължително е да представите и получения касов бон.

При предявяване на рекламация нашите служители ще Ви предложат да изберете между две възможности за компенсация: замяна на получената стока с нова на същата или друга стойност (съответно – срещу доплащане или възстановяване на разликата) или връщане на стоката срещу възстановяване на заплатената сума, в т.ч. разходите за доставка.

Как да се свържа с вас?

Ако не намирате отговор на въпроса, който Ви интересува, не се колебайте да ни го зададете чрез формата за контакт.

За заявка на стоки, които не намирате в онлайн магазина, но бихте искали да доставим за Вас, попълнете формата за запитване.

Можете да се свържете с нас и директно на следните телефони:
Офис – 02 816 80 80, 0888 172 777
Екипировка – 02 816 80 86
Машини – 02 816 80 81, 0888 172 777
Части & Аксесоари – 02 816 80 84, 0895 554 511
Сервиз – 02 816 80 85 или 0895 554 511

0

Потребителски профил

_

Списък с желания

_

Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.

_